Menu Sluiten

Vakpartners

Bent u geïnteresseerd in onze exclusieve en hoogwaardige warmtepompen? Twijfel dan niet maar neem contact met ons op.
Indien u, om welke reden dan ook, niet in staat bent uw klant een goed gefundeerd plan te overleggen, kunnen wij dit geheel voor u verzorgen compleet met hydraulisch schema. Wij zijn gespecialiseerd in advies, begeleiding en engineering van warmtepompprojecten en LTV waarbij afmeting geen rol speelt.
Ook kunnen wij u in contact brengen met de juiste partij voor bijvoorbeeld bronboring. In de nabije toekomst kunnen wij u ook vloerslangen en randgebeuren leveren tegen aantrekkelijke prijzen. Daarnaast kunnen wij voor specifieke projecten het gehele meet en regeltechnische gebeuren op ons nemen. Regelingen worden door ons projectspecifiek gebouwd en voorzien van op maat geschreven software.

Samenwerking wordt steeds belangrijker. Het is immers nagenoeg onmogelijk van alle disciplines specialistische ervaring in huis te hebben; zeker voor het midden-en kleinbedrijf. De angst voor het onbekende of verhalen van slecht werkende installaties mogen geen reden zijn om deze groeiende markt te laten schieten.
Door bouwvoorschriften, EPC normering of zelfs afzien van de aanleg van een gas infrastructuur in nieuwe wijken zal de warmtepomp een steeds groter marktaandeel krijgen. Wanneer de economische omstandigheden weer aantrekken en de olieprijs weer stijgt, zal ook de hieraan gekoppelde gasprijs stijgen (zie persbericht Einhovens Dagblad onder Nieuws) waardoor investeren in een warmtepomp nog interessanter wordt.

Kortom: wilt u geen projecten laten schieten en meeprofiteren van de groeiende markt van de warmtepomp dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het enige waar u zich druk om hoeft te maken is de installatie/uitvoering van het project.